Om fem år lever jag på en passiv inkomst!

oppna inre dorrarUnder min resa i Thailand och Bali i våras skickade min älskade och visa moster mig texter ur boken, Att öppna inre dörrar, av Eileen Caddy. I boken finns några visdomens ord för årets alla dagar. De texter jag fick tillskickade mig var magiska. Orden talade verkligen till mig och det kändes många gånger som jag fick läsa om just det jag behövde reflektera över den dagen. Jag nämnde det för min moster som gulligt nog överraskade mig och gav mig boken i födelsedagspresent. Och det är fantastiskt hur den fortsätter tala till mig. Jag bifogar ett utdrag från dagens datum:

”Var villig att gå framåt utan rädsla och att vara pionjär på till synes nya vägar, nya begrepp och nya idéer. Var villig att bryta ner gamla barriärer och uppenbara sanningens ljus. Känn dig själv växa och utvecklas. Känn det gamla falla bort från dig och ikläd dig det nya med glädje och tacksamhet”.

Att läsa de här orden idag kändes så träffande. Detta då jag igår tillsammans med några vänner var på en otroligt inspirerande, energigivande och nytänkande kickoff. En heldag som gav mig nya, konkreta verktyg på hur jag skapar ett rikare liv och mer passiva inkomster över tid. I början av dagen ställde kursledaren, Jan Bolmeson, en för övrigt mycket kunnig och inspirerande skåning med en härlig, humoristisk framtoning, frågan:

Är du beredd att de kommande 5 åren göra det som 95 % av befolkningen aldrig gör för att om 5 år ha det som 95 % av befolkningen aldrig kommer att få?

IMG_2071Jag svarade ja och har redan idag börjat följa några av hans råd. Detta för att jag vill leva ett mer fritt liv. Jag vill kunna styra över min egen tid, jobba mindre och njuta mer. Jag vill ha mer tid för vänner, familj och nya möten. Jag vill resa, uppleva mer och kunna vara platsoberoende. Jag vill ha mer tid för träning, personlig utveckling och skrivande. Jag vill helt enkelt kunna göra som jag vill, när jag vill och hur jag vill.

FullSizeRenderDe här formuleringarna sitter sedan en tid tillbaka på mitt kylskåp. Detta för att påminna och motivera mig vart jag är på väg, hur jag vill leva och varför jag gör de förändringar jag gör. Mitt eget varför. Från och med idag finns även följande rader som visas på fotot här. Om jag tar mig dit genom investeringar jag planerar att göra eller redan gjort, att jag säljer en framgångsrik bok, att jag gör succé inom direktmarknadsföring eller något annat, får tiden utvisa. Men till hösten är jag anmäld till utbildningen, ”Du och din ekonomi”, en fortsättning på gårdagens kickoff. Den kostar en del, men erfarenhetsmässigt har majoriteten av tidigare kursdeltagare redan tjänat in kursavgiften innan utbildningens slut, eller strax därefter. Redan fram tills idag har jag lyckats skapa mig en viss passiv inkomst. I april gjorde jag också investeringar som jag redan tjänat några tusen på och som jag ser kan växa mycket på några år.

Under hela det här året har jag genomgått mycket förändringar som har gett mig ett helt annat positivt flöde i mitt liv idag, än tidigare. Jag vet också varför. Idag lyssnar jag mer till vad mitt hjärta vill och följer det. Tidigare har jag låtit hjärnan styra mer och gett den tillåtelse att försöka fatta rätt beslut med logiskt tänkande, ansträngningar och aktivt arbete. Men jag har insett under det här året att jag når bättre resultat genom att styras av min magkänsla, men med hjälp från hjärnan. Jag har fått ständiga bevis på att attraktionslagen fungerar och vågar jag bara ha tillit till att det jag önskar från hjärtat kommer till mig, så gör det också det. Ibland på de mest ologiska sätt. Jag ser med spänning på framtiden men tänker njuta av resan dit och ta vara på det som kommer min väg.

Blev du nyfiken på att veta mer om den kickoff och utbildning jag har påbörjat, läs mer här: balansekonomi.se, rikatillsammans.se.

Önskar er en skön söndagskväll!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s