Glädjepaket, sommarläsning och erotik…

FullSizeRenderEfter en kul dag med full fart på mitt nya jobb här i veckan möttes jag hemma av ett paket på hallgolvet. Det händer inte ofta. Ibland ligger där ett och annat vykort, men främst dataskrivna kuvert och räkningar. Trött som jag var kunde jag först inte minnas att jag beställt något. Men så slog det mig och ivrigt rev jag i sönder kartongen. Där var den! Förhandsexemplaret av ”Pensionatet vid världens ände”, av Camilla Davidsson. Förväntansfull slog jag upp första sidan i boken och fick syn på en handskriven text ställd till mig. Tack Camilla, det glädjer mig mycket och jag följer även din resa med spänning <3.

Efter att jag läst Agneta Sjödins bok, ”En kvinnas resa” förra våren och inspirerats att vandra pilgrimsleden, El Camino, kom jag av en händelse även i kontakt med Camilla Davidsson som höll på att debutera som författare. Detta med ”Under vintergatans alla stjärnor”. En skönlitterär bok som till stor del utspelar sig på Santiagoleden och den inspirerade mig än mer att åka. Boken skulle inte kommit ut förrän i augusti, men även då lyckades jag få tag i ett förhandsexemplar. Camilla berättar i boken om den sönderstressade Emma som lever ett hektiskt liv i Stockholm på jakt efter framgång och snabba kickar. Efter en misslyckad kärleksaffär får hon ett infall att vandra 80 mil på El Camino. På vandringen finner hon några av svaren på vem hon egentligen är och varför hon försökt prestera så mycket för att duga. Boken och Emma speglar mycket av Camillas egen resa och är första boken i en triologi.

Pilgrimsleden förändrade Camillas liv och jag kan känna igen mig mycket i de förändringar hon gjort och hon inspirerar mig. Kan knappt bärga mig tills jag är ledig på tisdag och får kasta mig in i Emmas värld igen. Jag sträckläste den första boken, en trovärdig och tänkvärd feelgoodroman som sätter spår. Så har du inte hittat någon bra sommarläsning än, kan jag varmt rekommendera denna. Hennes debutroman blev en succé och jag betvivlar inte att uppföljaren är minst lika bra.

FullSizeRender-1Jag delar även med mig av en erotisk novell jag skrev som en uppgift i skrivarkursen i våras. Kanske den kan värma upp lite i sommarkylan?! 😉

Chokladbegär

– You are such a greedy woman, sa han med sin franska brytning.

Karin tittade förvånat upp från tallriken hon precis hade blivit serverad och sa med irritation i rösten:

Excuse me, what do you mean by that?

Maurice mötte hennes blick med sina kopparbruna ögon och sken upp i ett förnöjt leende:

Dont you know what greedy means?

Sure, but to tell a woman that, especially on the second date, God, that is so rude!

Nu skrattade han.

But, I just wanted to help you. You said you are going to a three day detox, are you really going to eat that two days before then?

Han pekade mot hennes tallrik.

– What is wrong with this, it is only rice and vegetables?
– Yes honey, but you do as well have shrimp crackers, sauce and dressing.

Hon slog till honom på armen, på skoj, men också för att markera att han gick över gränsen.

– You are so damn rude!

Hennes förhöjda och uppretade röst gjorde bara att han skrattade ännu mer. Om hon inte hade varit så utsvulten på närhet hade hon avvisat honom direkt. Men det fanns en lekfullhet dem emellan och attraktionen var stark. Hon kände att han ville ha henne, hans ögon och kroppsspråk ljög inte. Och hon längtade efter en mans händer på sin kropp. Hon studerade honom där han satt och tittade ner i sin telefon. Skärmen på gubbakepsen han bar täckte precis för hans ögon när han hade blicken nedsänkt. Hon kunde iaktta honom ifred där han satt och messade. Han sa att det var viktigt och att det rörde sig om hans jobb. Maurice arrogans irriterade Karin, men bara åsynen av honom fick hennes hjärta att bulta och underlivet att dra ihop sig. Hans slitna linne satt tajt om hans vältränade kropp och hon kunde skymta hans bröstmuskler genom det. Hon lät blicken vandra längs hans armar och biceps. De var i det största laget, men blänkte som om han hade smort in sin vackra, chokladbruna hy, i olja. Karin vandrade neråt med blicken och det gick en kraftig ilning genom kroppen när tankarna kretsade kring det som fyllde ut hans byxor så väl. Hon skruvade på sig, tog upp sin telefon och fotade honom. Han ryckte till och tittade lite irriterat upp.

– No, I don’t like you taking photos.
– Really, how come?
– I just don’t like.

I samma ögonblick slutade han messa och började fota henne istället.

– But you are allowed to take photos of me?

Nu skrattade han retsamt igen. Karin kunde inte heller låta bli att skratta och fortsatte att fota honom. Hans lekfulla och intensiva blickar gjorde henne nervös. Mitt i all lek avbröt Maurice henne och sa:

Do you want dessert?

Oh yes, I will have you for dessert, tänkte Karin och rodnade. Istället svarade hon:

– Well, am I allowed?
– Of course, come, let’s have a look.

De reste sig båda från bordet och gick fram till glasdisken där de kunde skymta alla godsaker som erbjöds. Det vattnades i munnen på Karin. Hon pekade ut en inbjudande chokladmousse som hon hoppades skulle tillfredsställa en del av hennes begär. Maurice valde en saftig morotskaka. På väg tillbaks mot bordet frågade Karin honom:

So, you don’t just like the fitness women?

Han snurrade runt mot henne, tog ett stadigt tag om hennes höfter och tittade henne djupt in i ögonen och svarade,

NO, I like the real women.

Karin ryckte till och kvävde ett stön, benen vek sig under henne för en kort stund. Hon ville känna hans händer utforska alla delar av hennes kropp, smaka på hans gyllenbruna hy och låta honom fylla henne med all sin kraft. Men hon tänkte minsann inte visa för honom hur gärna hon ville ha honom, det var han för självgod för. Istället slöt hon sina ögon och lät chokladmoussen sakta smälta i sin mun. Tungan lekte med den mjuka konsistensen och hon fantiserade om att det var Maurice läppar hon kysste. Han smakade ljuvligt. Hon kände genom sina slutna ögon hur han iakttog henne och sög in hans energi, laddningen som slog emot henne var så stark att hon kastades lätt bakåt. Han bad om notan och gentlemannamässigt betalde han den. När han sen frågade henne vad hon ville göra härnäst, kunde hon inte hålla på sig längre:

Let’s drive home to you so I can taste som real chocolate.

Han svarade med ett brett leende, tog ett stadigt grepp om hennes hand och förde henne ut mot sin motorcykel. Karin tryckte sig mot hans muskulösa ryggtavla och höll ett hårt tag om hans midja när han ökade farten. Hon kunde känna hans tvättbräda genom sina fingrar och hon längtade efter att få smeka den i all sin nakenhet. Väl innanför hans hotellrum öppnade han munnen som för att säga något. Men istället tog han tag om hennes nacke, drog henne tätt intill sig och kysste henne hungrigt. Äntligen, tänkte Karin. Hon stönade till och blottade sin hals för honom. Han började kyssa den, lekte med tungan och nafsade henne i örsnibben. Hon stönade nu ännu högre och var alldeles yr av upphetsning. Han tog tag om hennes axlar och tryckte upp henne mot väggen, tittade intensivt på henne och sa:

Well, are you ready for the real deal now?

Karin stönade kraftigt som svar. Maurice varma, stora, ådriga händer letade sig in under hennes linne och tog tag om hennes bröst. Han kramade dem hårt. Tvinnade hennes bröstvårtor mellan sina fingertoppar samtidigt som han fortsatte att kyssa henne. Hon skrek till av upphetsning. Hennes hjärta dunkade, hennes ben skakade och hennes underliv brann.

– Karin! Karin! Are you ok? Karin rycktes ur sin fantasi och rodnade.

– Eh, sorry, yes, eh, I am ok.

Maurice hade redan rest sig från bordet och tittade ner mot henne och frågade:

– So, what do you want to do now Karin?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s