Referenser coaching

Har haft ett första coahingsamtal med Jenny och det var på alla sätt en magisk upplevelse. Hennes närvaro är omedelbar. Dryga timmen kändes som två minuter men ändå med känslan av att just det som skulle behandlas idag kom upp. Varken mer eller mindre. Det var skratt och gråt och det kunde skifta hit och dit. Jag kände direkt att jag kunde säga precis vad som helst-inget känns konstigt. Jag kan inte vänta på nästa möte så därför ska jag boka det nu! OCH jag gör det för min skull-ingen annans!
Jan Lundblom, VD Bostadsbutiken, Uddevalla

Jenny har en förmåga att snabbt få känna tilllit och trygghet till henne som coach och människa. Det känns naturligt att öppna upp sig och vara ärlig i coachsessionerna. Hon är lyhörd, ifrågasättande och tydlig men med en stark värme och omtanke!jag kan varmt rekommendera henne!

Coachningen har gett mig perspektiv, insikt och medvetenhet och ett lugn som för mig varit mycket betydelsefullt under en utmanande period!

Sanna Anjou, Göteborg

Innan jag mötte Jenny för första gången, så trodde jag aldrig att jag skulle komma ur mitt klister som jag trampat i mesta tiden av mitt liv. Men skam den som ger sig! Jag slog på stort och valde ett paket med 10 sessioner, och varje möte gav mej en nyckel framåt. Väldigt svårt att sätta fingret på proceduren, men Jenny har en förmåga att se vad jag behövde. Och vips, mitt liv är helt annorlunda idag! Jag är sååå tacksam! 💗🙏🏻💗🙏🏻💗🙏🏻
Jenny som coach är magisk! Hennes personlighet, värme och empati gör det enormt lätt att öppna sig och skapa förtroende. Jag kan ABSOLUT gå i garanti för att Jennys coaching gör skillnad!
Christina Svensson, Göteborg

Jenny är en otroligt engagerad coach och ställer hela tiden de rätta frågorna för att få mig att komma fram till mina egna svar. Vi har ju alla våra svar inom oss och det är precis det Jenny är så bra på att få fram – se till så jag verkligen lyssnar inåt, höra min själs viskningar. Hon inspirerar och motiverar massor och får mig att känna att jag kan uppnå och göra vad som helst. Det finns inga hinder. Att bli coachad av Jenny ger mig mycket. Det får mig att reflektera och tänka på nya sätt och verkligen se till att göra det som är rätt för just mig. Jag rekommenderar verkligen Jenny.
Lina Willow, Malmö, telefoncoaching

Jenny är en trygg, varm och inkännande coach som med stor skicklighet får en att både vilja och våga utvecklas. Hon har en stark förmåga att locka fram den drivkraft som får en att ”göra jobbet” och gå framåt. Tack vare Jenny tog jag mod till mig och vågade fatta ett stort och viktigt, livsavgörande beslut. Idag står jag på egna ben och är chef över både mitt eget företag och min egen tid. 🙂 🙏💕
Louise Heiwall, Göteborg

Jag vill varmt rekommendera Jenny som coach för dig som vill utvecklas! Hon är fullt närvarande i samtalen, inkännande och bevakar att jag ska känna att jag får ut det mesta möjliga av våra samtal. Med Jenny har jag känt mig trygg att prata om för mig känsliga saker vilket gjort att känt mig upplyft och peppad att ta mig an det jag vill utveckla. Efter ett samtal med Jenny känns det som att jag lossnat lite från klistret som annars lätt kan hålla mig fast. Tack Jenny 🙏💕
Jenny Leckborn, Göteborg

Jenny är en lugn, engagerad och strukturerad coach som hjälpt mig navigera genom en problematisk tid i livet. Samtal och övning har gett mig drivkraft, stärkt självkänsla samt ett klarare och mer positivt synsätt. Kan varmt rekommendera Jenny.

”Think positive – Be positive – Stay positive”/
Dennis Suopanki, företagsklient, Göteborg

You are probably the most playful, colourful and deep healer that I have ever encountered. You have the clarity to touch the parts that needs to be touched in each individual that you meet.
Jonas Freeman Brand Strategist &  Mindfulnesscoach, Bali

Tack snälla Jenny för hjälpen! Med ditt lugn, dina enkla övningar och din förmåga att ställa de rätta frågorna har du hjälpt mig att öppna flera dörrar och räta ut många ”tankefnurror”. Kram!
Anette Bergerus, Trelleborg, telefoncoaching

Jenny-att coachas av dig är att ha ett andningshål i livets lite utmanande stunder. Du reder ut mitt trassel och gör mig klar och tydlig igen! Du är en klok kvinna och en fantastisk lyssnare ❤️
Sara Wennergren, Gruppchef WSP Systems, Göteborg 

Jenny är en fantastiskt positiv människa 😍🙏🏼✨. Hon peppar och tar fram det bästa hos varje individ ❤️. Hon anpassar sin ton, sitt sätt att tala utifrån personens mående. Jag är oerhört tacksam att jag mött Jenny. Jag rekommenderar Jenny varmt till alla som vill utvecklas och växa som människa.
Johanna Lindborg, Katrineholm, telefoncoaching

Jenny är väldigt öppen och mottaglig för människors energi. Hon känner lätt av vilket humör man är på när man träffar henne. Detta gör att hon kan anpassa och ta fram det som behöver fokuseras på när man träffar henne. Coachningen gör att jag får struktur och ordning på alla tankar och mål som jag har i mitt liv. Sedan jag började träffa Jenny har många av mina mål under 2019 blivit uppnådda och jag har en strukturerad plan för kommande mål och drömmar i livet.
Mariana Soriano, Göteborg

Coachningen för mig har hjälpt mig att bli mycket klarare i mina tankar, vad jag egentligen vill och genomföra det. Det har gjort mig så nöjd och glad att från mitt undermedvetna få till mig det som jag velat göra men bara skjutit upp och att få genomföra det med glädje för min egen skull 🙂 Jenny är så duktig på att verkligen få det att fungera med hela sitt hjärta, lugn och underbara humor. Jag får aha-upplevelser och Jenny gör det så enkelt. Samtalen med Jenny är värt alla pengar i världen.
Margret Johansson, Göteborg

Coachningen har gett mig enormt mycket. Stöd och klarhet. Man går grundligt igenom olika områden på ett lätt sätt och man får prata igenom saker och kan se det hela ur olika vinklar. Jag tycker att jag fått många nya insikter. Jenny som coach är varm, proffsig och genuint intresserad. Man känner att även om man berör jobbiga saker ibland så blir man inte tyngd eller ledsen och det känns bra och det beror på att Jenny verkar vara så livserfaren själv och inte räds för saker och ting.
Petra Karlsson, Stockholm, telefoncoaching

När jag för första gången gick till Jenny så hade jag inget direkt problem men jag kände att vissa saker i mitt liv saknades eller kunde bli ännu bättre men jag visste inte hur. En tanke eller fundering som kanske tagit mer plats i min vardag än jag velat och inte hittat något svar eller lösning på det. Efter varje möte har jag fått insikt och klarhet i mitt valda ämne. Det är en otrolig känsla att hitta den balansen och se en tydlighet som saknades och som hindrade mig. Utgången blir kanske inte alltid som jag trott men varje möte har varit givande. Jag har både skrattat och gråtit och det har varit väldigt frigörande. Det jag söker hos en coach är att jag kan vara öppen i mina samtal. Inte känna mig begränsad eller att jag känner att jag vill hålla igen utan blotta mina inre känslor och tankar. Engagerad i samtalet och ställa rätt frågor. Känna att coachen kan ställa tuffa frågor om det behövs. Kan jag inte det kommer jag inte framåt. Att bli sedd och ha uppföljningar är något jag värdesätter otroligt. Det är vid uppföljningarna jag kan reflektera och se min utveckling. Allt detta är Jenny för mig.
Sarah Kindström, Göteborg

Jag kan inte förklara i ord hur viktigt coachningen har varit för mig och påverkat mitt liv till det bättre. Min självkänsla har stärkts och jag fick med mig så mycket ifrån varje besök. Det bästa har varit att detta har varit riktigt kul. Egenskaper som jag sett som svagheter har plötsligt vänts till att jag ser det som styrkor- och det har varit så fantastiskt att få omvandla sin hjärna så, så att livet förändras till det bättre. Det var riktigt roligt. Jag är djupt tacksam och jag kan varmt rekommendera Jenny! Hon har en störtskön humor och glimten i ögat i allt hon gör. Hon har en enormt empatisk förmåga och är inkännande i mötet med andra, vilket gjorde att jag kände mig enormt trygg- vilket jag verkligen behövde. Varmaste rekommendationer och tack, ifrån mig ❤️
Hanna Carlsson, Göteborg