Referenser Massage

Jenny är en fantastisk massör och jag har varit hos många olika massörer tidigare. En av många anledningar till att jag går tillbaka till just henne är för att hon alltid hittar rätt punkter att trycka på och har en otrolig känsla för att ha precis rätt tryck som passar mig och min kropp. Hon får mig att känna mig trygg och omhändertagen  🙌 . Jag är precis sådär dåsig som jag vill känna mig efter en massage hos henne ☺️💕
Pernilla, Göteborg

Alltså Jenny är en helt magisk massös! Hennes självklarhet i massagen, de varma händerna som nästan känns dubbelt så stora när de masserar, hennes intuition och absoluta närvaro gör det till en upplevelse utöver det vanliga! Jag kan varmt rekommendera Jenny!! ❤
Mia Axelsson, Stockholm

Jenny är väldigt intuitiv och inlyssnande som massör vilket gör att man snabbt känner sig omhändertagen och välkommen. Redan första gången jag var hos Jenny kände jag att hon visste direkt var mina spänningar satt och sedan dess har jag alltid bokat min massage hos henne. Massagen gör mig glad, lugn och fullständigt avspänd. Så glad att jag har hittat en massör som vet vad jag behöver!
Amanda Koch, Göteborg

Jenny är väldigt professionell och fantastiskt duktig på sitt jobb. Hon är avkännande, personlig och får en att verkligen slappna av. Efteråt känner jag mig som en ny människa!
Frida Ekström, Redovisningskonsult Göteborg

Jag är väldigt nöjd med den massage som jag fick utav Jenny. Dels på grund av de tekniker som hon kan men främst för att det märks att hon gillar sitt jobb och verkligen prioriterar sin klients välbefinnande.
Niclas

Din massage är något utöver det vanliga, längtar alltid till min bokade tid hos dig. Inte bara för att du är en grym massör utan hela din aura är avslappnande för mig. Man märker att du tycker om ditt jobb och du får mig alltid på en skön vibe efter mitt besök. Avslappnad och samtidigt fylld med lugn och värme 💕
Andrea Da Cruz, Göteborg

Jag kan varmt rekommendera Jenny för dig som vill ha en gedigen och kraftfull massage! Jenny frågar inte bara om det känns bra bara för att utan för att hon verkligen vill att du ska få ut det du vill av behandlingen. Gedigen, lyhörd och en fantastisk känsla och handlag. Det märks att hon jobbat länge med massage!
Jennifer, Göteborg

Jag har gått till olika massörer under tio års tid men aldrig hittat någon så duktig som Jenny. Hon vet precis vad jag behöver och vågar ta i när det behövs. Tack för dig Jenny!
Anette

Jenny är en fantastisk massör, hon känner precis vart kroppen behöver massagen som mest. Dessutom alltid närvarande och lyhörd för när man vill ha mer tyst massage eller när man är öppen för samtal. Som sagt hon är fantastisk och lämnar ingen kund besviken.
Jessica, Göteborg

Jag tycker att Jenny är professionell och inlyssnande. Följer upp vad som hänt sedan föregående behandling. Lätt att få kontakt med. Hennes massage gör mig medveten om min kropp och de spänningar som finns och kopplar bättre ihop kropp och själ. Ett sätt att varva ner och få tid att stanna upp.
Helen