Referenser Massage

En mycket professionell och duktig massör/terapeut. Kroppen känns lätt och flexibel efteråt . Har testat många olika massörer genom åren men har nu äntligen funnit den bästa i stan !
Lina, Göteborg

Mycket lyhörd massör som verkligen hjälpte till att lösa upp min stela rygg. Rekommenderas varmt!
Johannes, Göteborg

Så nöjd med massagen hos Jenny! Hon är kunnig och inkännande. Går in på djupet och hittar alla ömma punkter. Kan varmt rekommendera henne.
Jessica, Göteborg

Väldigt avslappnande massage och fantastisk miljö och stämning. Kommer definitivt tillbaka på återbesök!
Sina, Göteborg

Mycket bra massör som går på djupet, löser upp spänningar och är noggrann. Jag kommer definitivt tillbaka!
Hanna, Göteborg

Väldigt bra massage. Många spänningar löstes upp, samtidigt som det var avkopplande och skönt. Det kändes efteråt att det hänt mycket i kroppen. Tack Jenny!
Hedvig, Göteborg

En fantastiskt skön massage. Kraftfull men ändå känns det som hennes händer dansar över kroppen. Väldigt behaglig. Kan varmt rekommendera Jenny!
Marie, Göteborg

I snart 3 år har jag gått på massage hos Jenny regelbundet. Anledningen till att jag återkommer är för att Jenny har en fantastisk förmåga att bemöta dig som kund där du är. Hon tar sig tid att lyssna på vad just du behöver hjälp med och fokuserar därefter på det efter dina önskemål. Vid nästa besök följer hon upp och ger dig tips som du kan ta med dig hem mellan besöken. Efter varje besök hos Jenny känns det som att en sten lyfts från axlarna då kroppen känns mindre stel, värken i ryggen försvinner och musklerna kan andas igen. Att få landa i nuet hos Jenny är något jag alltid ser fram emot.
Ellen, Göteborg

Jenny är en skicklig och inlyssnande massör. Hennes massage är lagom hårdhänt och jag mår alltid väldigt bra efteråt. Värt varenda krona!
Sara Tolf, Göteborg

Jenny är en fantastisk massör och jag har varit hos många olika massörer tidigare. En av många anledningar till att jag går tillbaka till just henne är för att hon alltid hittar rätt punkter att trycka på och har en otrolig känsla för att ha precis rätt tryck som passar mig och min kropp. Hon får mig att känna mig trygg och omhändertagen  🙌 . Jag är precis sådär dåsig som jag vill känna mig efter en massage hos henne ☺️💕
Pernilla, Göteborg

Alltså Jenny är en helt magisk massös! Hennes självklarhet i massagen, de varma händerna som nästan känns dubbelt så stora när de masserar, hennes intuition och absoluta närvaro gör det till en upplevelse utöver det vanliga! Jag kan varmt rekommendera Jenny!! ❤
Mia Axelsson, Stockholm

Jenny är väldigt intuitiv och inlyssnande som massör vilket gör att man snabbt känner sig omhändertagen och välkommen. Redan första gången jag var hos Jenny kände jag att hon visste direkt var mina spänningar satt och sedan dess har jag alltid bokat min massage hos henne. Massagen gör mig glad, lugn och fullständigt avspänd. Så glad att jag har hittat en massör som vet vad jag behöver!
Amanda Koch, Göteborg

Jenny är väldigt professionell och fantastiskt duktig på sitt jobb. Hon är avkännande, personlig och får en att verkligen slappna av. Efteråt känner jag mig som en ny människa!
Frida Ekström, Redovisningskonsult Göteborg

Jag är väldigt nöjd med den massage som jag fick utav Jenny. Dels på grund av de tekniker som hon kan men främst för att det märks att hon gillar sitt jobb och verkligen prioriterar sin klients välbefinnande.
Niclas

Din massage är något utöver det vanliga, längtar alltid till min bokade tid hos dig. Inte bara för att du är en grym massör utan hela din aura är avslappnande för mig. Man märker att du tycker om ditt jobb och du får mig alltid på en skön vibe efter mitt besök. Avslappnad och samtidigt fylld med lugn och värme 💕
Andrea Da Cruz, Göteborg

Jag kan varmt rekommendera Jenny för dig som vill ha en gedigen och kraftfull massage! Jenny frågar inte bara om det känns bra bara för att utan för att hon verkligen vill att du ska få ut det du vill av behandlingen. Gedigen, lyhörd och en fantastisk känsla och handlag. Det märks att hon jobbat länge med massage!
Jennifer, Göteborg

Jag har gått till olika massörer under tio års tid men aldrig hittat någon så duktig som Jenny. Hon vet precis vad jag behöver och vågar ta i när det behövs. Tack för dig Jenny!
Anette

Jenny är en fantastisk massör, hon känner precis vart kroppen behöver massagen som mest. Dessutom alltid närvarande och lyhörd för när man vill ha mer tyst massage eller när man är öppen för samtal. Som sagt hon är fantastisk och lämnar ingen kund besviken.
Jessica, Göteborg

Jag tycker att Jenny är professionell och inlyssnande. Följer upp vad som hänt sedan föregående behandling. Lätt att få kontakt med. Hennes massage gör mig medveten om min kropp och de spänningar som finns och kopplar bättre ihop kropp och själ. Ett sätt att varva ner och få tid att stanna upp.
Helen