Massage

Mitt intresse för friskvård och personlig utveckling har alltid varit stort. Redan 2005 utbildade jag mig till Friskvårdskonsulent och Diplomerad Massör. Som massör vill jag hjälpa dig att komma ner i varv, släppa på spänningar i muskler och leder och öka ditt välbefinnande, såväl fysiskt som psykiskt.

DJUP KLASSISK MASSAGE 
Jag arbetar med djupgående svensk klassisk massage. Genom knådningar, strykningar och triggerpunktsbehandling löser jag upp spänningar i din kropp som ger en skön avslappning. Blodcirkulationen ökar och blodtrycket sänks. Du får även ett ökat välbefinnande genom en ökad frisättning av kroppens ”måbra-hormon”, Oxytocin och du blir lugnare, rörligare och smidigare i kroppen. Regelbunden massage är effektiv mot ryggvärk, nack- och axelbesvär och motverkar stelhet och trötthet.

Även om du inte har tidigare besvär så är massage både förebyggande och behandlande och bidrar till ett allmänt välmående. Bästa resultat märks vid upprepad och regelbunden behandling.

Jag är flexibel och lyhörd och anpassar tryck och behandling utefter just dina behov. Mina klienter gillar min massage för min närvaro, min intuitiva känsla för klientens behov, att jag vågar ta i där det behövs och för helhetsupplevelsen av min behandling. Här kan du ta del av klienters utlåtande: Referenser massage.

FRISKVÅRD
Jag är ansluten till Epassi och Actiway. Du kan också få ett skrivet kvitto att lämna in. 

BOKA BEHANDLING
From 1/1 2022 tar jag emot för massage i hjärtat av Kålltorp, Björcksgatan 72 där jag hyr in mig i samma lokaler som min samarbetspartner, Marco Manna, Östra kliniken. Du hittar tider, priser och klippkort på min sida på bokadirekt.se.

Hjärtligt välkommen,
Jag ser fram emot att ta hand om dig!
/Jenny ❤