Massage/Boka tid

Mitt intresse för friskvård och personlig utveckling har alltid varit stort. Redan 2005 utbildade jag mig till Friskvårdskonsulent och Diplomerad Massör. Som massör vill jag hjälpa dig att komma ner i varv, släppa på spänningar i muskler och leder och öka ditt välbefinnande, såväl fysiskt som psykiskt. Jag utför min massage i Flexmassages regi och håller främst till i mottagningen Lorensberg, Arkivgatan 8.

OM FLEXMASSAGE
Flexmassage grundades av massören Elin Rydén 2006 som drog igång sin första verksamhet i lokalerna på Nordic Wellness Backaplan. Affärsidén då som nu var att erbjuda en förstklassig individuellt anpassad massagebehandling som går på djupet.

Idag arbetar ca 75 massörer på Flexmassage som har 8 mottagningar i Göteborg och en i Alingsås. Massörerna är noga utvalda och anses enligt kunderna vara de bästa i branschen. Flexmassage erbjuder massage i tre former:

DJUP KLASSISK MASSAGE
Den klassiska djupgående massagen hjälper dina muskler att slappna av i hela kroppen. Genom att ge sig själv en professionell massage minskar man trötthet, värk i rygg och nacke samt axlar och din blodcirkulation ökar.

Spänningar i nacke och skuldror strålar i de flesta fall ut från triggerpunkter som gömmer sig djupt i muskulaturen. Därför räcker det inte med mjuk massage på ytan för att lösa upp ömma knutar som bildats under lång tid. Det är anledningen till att våra massörer tar i ordentligt och jobbar djupt nere i musklerna. Bara så kan man få igång cirkulationen som hjälper muskelfibrerna att slappna av och återhämta sig.

BINDVÄVSMASSAGE
Bindvävsmassage är en behandling som ökar blodgenomströmningen, frisätter slaggprodukter och sänker nervspänningarna i kroppen. Den hjälper musklerna att slappna av, lindrar muskelvärk, ledvärk, kronisk smärta och svullnader. Vi ger bindvävsmassage med en specialdesignad vacuumsug och när det behövs kombinerar vi också med djup klassisk massage. Eftersom förtätad bindväv och dålig blodcirkulation är en av orsakerna bakom celluliter så behandlas även det framgångsrikt genom bindvävsmassage. Behandlingen anpassas alltid efter dina behov beroende på vilka besvär du har, hur tight din bindväv sitter och var du har din smärttröskel. Bindvävsmassage passar lika bra för män som för kvinnor som behöver en ökad cirkulation och borttransport av slaggprodukter från kroppen.

GRAVIDMASSAGE
Till oss kan du komma på gravidmassage under hela din graviditet. Du förebygger spänningar i rygg och nacke, svullna fötter och ben och för att slappna av rent allmänt.

Din massör anpassar sig till dina behov, hur långt gången du är och till vad du tycker känns bäst. Vi använder särskilt anpassade kuddar som gör att du antingen kan ligga på mage eller på sidan, beroende på vad du tycker är bekvämast.

Att ge sig själv massage innan och efter sin graviditet minskar nivåerna av dina stresshormoner och är lindrande om du har problem med foglossning samt gravid-ischias och svullnader i händer och ben.

Hjärtligt välkommen att läsa mer om Flexmassage och boka din tid här: https://flexmassage.se