Om mig


Jag är en levnadsglad och mångfacetterad kvinna som är nyfiken på det mesta. Skratt och humor ligger mig varmt om hjärtat och jag brinner för att glädja och inspirera andra. 

Personlig och andlig utveckling och möten med människor är något jag brinner för vilket har lett till att jag sen några år tillbaka driver företaget SANDROS feelgood där jag arbetar som Terapeutisk Healer, Professionell Coach och Diplomerad Massör. Jag går regelbundet på inspirerande kurser och föreläsningar och är ständigt nyfiken på att lära mig mer. Tack vare coaching och healing har jag själv lyckats göra stora förändringar i mitt liv.

MIN VISION
Min vision med mitt företag är att inspirera, glädja och hjälpa dig att våga vara dig själv fullt ut och kunna skapa och leva det liv du drömmer om. Jag har en holistisk människosyn och i mitt företag vill jag arbeta med hela människan. Alla våra delar, vår fysiska, mentala, emotionella och själsliga kropp är alla lika viktiga att ta hand om för att vi ska kunna må så bra vi bara kan. Som Professionell Coach hjälper jag dig att maximera din fulla potential på såväl ett personligt som professionellt plan. Som Terapeutisk Healer hjälper jag dig att lösa upp känslomässiga blockeringar, ändra övertygelser och tankebanor och frigöra den kraft du behöver för att fortsätta skapa det liv du vill ha. Som Massör hjälper jag dig att komma ner i varv, släppa på spänningar i muskler och leder och öka ditt välbefinnande, såväl fysiskt som psykiskt.

MIN FÖRÄNDRINGSRESA
I hela mitt liv har jag besuttit en stark intuition, varit en sökare och haft en stark känsla av att ”det måste finnas något mer”. Min mamma var också en sökare men då hon efter många tunga år med diagnosen bipolär tog sitt liv var jag rädd för att följa i hennes fotspår. Trots att jag var starkt dragen till och intresserad av den väg hon valt att gå som sjukgymnast där hon även arbetade på ett djupare plan med människors andliga och personliga utveckling. Så istället pluggade jag media och kommunikation och arbetade många år på reklambyrå. Men min själ kallade till slut hem mig och det var först 2014 när jag hamnade i en livskris och blev sjukskriven som jag började lyssna. Detta efter att jag ett tag haft känslan av att sitta fast. Något i mig ville vidare, träffa nya människor och komma till nya insikter. Jag hyrde en stuga ute i Göteborgs skärgård för att komma nära naturen, havet och framförallt mig själv. Den frihet jag upplevde hade jag inte känt på länge och mycket kom till mig. Jag började lyssna mer till mitt hjärta och följa min intuition. Detta gjorde att jag bestämde mig för att jag skulle ta tjänstledigt och ägna ett år åt skrivande och resande. Jag lät kalla det för mitt inspirationsår. Och det här året har kommit att bli det mest betydelsefulla året i mitt vuxna liv.

Den frigörelse det här året kom att innebära för mig och den tillit jag lyckades att skapa fick mig att våga tro på att rätt människor och saker kommer till mig om jag bara följer mitt hjärta och vågar vara mig själv fullt ut. Det fick mig att inse att jag vill leva mer fritt, styra min egen tid och arbeta med något meningsfullt. Det gav mig mod att säga upp mig från en fast tjänst utan att ha något nytt arbete i sikte och jag har sen dess vågat ge mig ut i världen på egen hand, uppfyllt många av mina drömmar och lever idag ett liv jag är mer tillfreds med. Nu vill jag inspirera och hjälpa andra människor att våga blomma ut och uppfylla sina drömmar.

På den här sidan delar jag med mig av mina äventyr och feelgoodtips och du kan läsa om den såväl yttre som inre förändringsresa jag genomgått. Jag skriver i första hand för att jag tycker det är roligt, men kan jag även inspirera dig i ditt liv, fyller mitt skrivande ett högre syfte och gör det än roligare. 

Jenny Sandros ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s