Referenser Terapeutisk healing

Att prata med Jenny är som att prata med en mycket klok, intuitiv och kär gammal vän. Som också har de rätta verktygen för att knuffa en i den riktning man behöver.
Pamela Engström, Göteborg

You are probably the most playful, colourful and deep healer that I have ever encountered. You have the clarity to touch the parts that needs to be touched in each individual that you meet.
Jonas Freeman Brand Strategist &  Mindfulnesscoach, Bali

Tusen tack för en fantastisk session! Du har en väldigt fin förmåga att plocka upp väsentligheterna i hela sessionen. Och bär eller håller energin för mig. Supportar positivt och bekräftar så att jag vågar släppa och ta emot. Väldigt vackert och en konst. Du är perfekt för detta Jenny!
Camilla

Stort tack än en gång för vår session. Jag har verkligen processat vårt samtal och det som kom upp. Och jag gör det nog fortfarande, så otroligt lärorikt, fint & spännande! Det vi pratade om har återkommit till mig i vardagen både genom olika händelser, minnen, drömmar som en fördjupad klarhet. Även i mina egna läggningar har korten återkommit, påmint mig och förtydligat ytterligare. Du skapade en vacker och välkomnade trygghet i vårt samtal vilket gav mig tilltro till min egen kraft och förmåga. Tänk att jag även fick krama om mig själv som 5-åring i den guidade meditationen, det var så oerhört förlösande att det är svårt att beskriva i ord. Men tacksamhet sammanfattar allt.
Anna Magnusson, Älmhult


Jag vill tacka för den session vi hade. Jag känner att vårt möte släppte taget om mycket. Jag tänker inte på mamma dagligen, jag känner inte dåligt samvete att jag inte hjälper henne hela tiden. Sååå starkt att du fick mig förstå att det inte är min mamma som gör detta mot mig utan hennes energikropp. Det gör det lättare att släppa. Jag känner mig inte lika ensam längre, fantastiskt att känna att jag vet att jag har stöd av änglar och guider. OCH främst av allt jag känner att jag kan be dem om hjälp när jag vill. Känner ett lugn kring mamma som jag inte haft förut, TACK TACK TACK!
Johanna

Jag var lite orolig för vad som skulle komma upp, men blev full i skratt när ordet ”kontroll” dök upp i medicinhjulet och det blev så självklart – det är just kontrollen jag (bl.a) måste jobba på att släppa.

Och det fick jag också chans att öva på. Det känns alltid läskigt att ”möta sig själv” och verkligen känna inåt och erkänna sina känslor, men med Jenny som guide vågar man vad som helst. Hon är lyhörd och ödmjuk, och vägleder med enorm värme – i både röst och känsla. Hon bjuder verkligen in en till att vara sitt sanna jag, och allt är OKEJ. Man får skratta, gråta, svära och vara arg. Och det är O K E J.

Hos Jenny landar man i en trygg varm famn av acceptans och kärlek, och jag kan inte minnas när jag senast var såhär avslappnad och lugn.

Världens finaste Jenny – du är bäst

Tusen tack för en magisk start på en healingprocess som är så välbehövlig!

Miljoner med varma kramar
K️ajsa Jonshede, Göteborg

Din läggning var precis spot on och jag har tänkt mycket på det vi pratade om, har tagit lite tid att smälta.

Du Jenny är helt fantastisk och det kändes så bra att prata med dig och jag fick ny kraft och lyssnar nu mycket mer på min intuition, känner att jag är viktig och att jag räknas. Funderar på vad behöver jag? Att stå stark i den jag är, det försöker jag tänka på nu.

Det kändes väldigt stärkande att höra att det jag gör just nu, bryter mönster, gör nytt även påverkar det jag har med mig sedan tidigare. Känns som om det finns hopp om att på riktigt förändra. Jag vill verkligen vidare och inte stå kvar i samma.

Jag ser verkligen fram emot vårt nästa samtal!
Lotta Eriksson, Karlskoga

Jennys värme och inkännande förmåga gjorde att jag kände mig trygg med henne på en gång. Redan när hon visade mig läggningen som hon gjort började healingprocessen. Korten talade till mig och jag blev märkbart påverkad och rörd på en gång. Genom hela sessionen varvades det mellan tårar och skratt för min del. Båda delar lika läkande för själen. Jag upplevde en stor release, det var mycket som släppte när vi gick in i det inre rummet. Jag känner en enorm tacksamhet för att Jenny med en varsam hand guidade mig igenom de känslor som bubblade upp och fick mig att våga stanna upp och verkligen känna. Jag kan varmt rekommendera Jenny! Hon är en kunnig, varm, trygg och harmonisk terapeut. Hon lyssnar på det som även inte uttalas högt och fångar in det som behöver tas upp till ytan för inre läkning. 
Sanna Thorin,
Naturterapeut, Borås

Jag kan varmt rekommendera Jennys vägledning! Gick därifrån med en upplyftande känsla och nya insikter. Tack Jenny för att du skapade ett tryggt och hållande space.
Anders Eriksson,
Facilitator på CARE meditation
, Alingsås

Jag har under en tid blivit coachad av Jenny och nu har jag även provat på en läggning med healingkort. 

Under coachingen fokuserar vi på att lösa konkreta saker som hindrar eller är problematiska. Kortläggningen gav istället ett häftigt helhetsperspektiv och fokuserade inte på någon specifik fråga. Den skapade ett sammanhang där jag fick klarhet i hur mina olika typer av funderingar och utmaningar hänger ihop, samt vilka områden som jag kanske behöver utforska mer. 

Mycket givande och coolt – tack Jenny!
Sara Wennergren
Gruppchef WSP Systems, Göteborg  


Jag kan och vill verkligen varmt rekommendera Jenny Sandros som Terapeutisk Healer!

Jenny vägleder dig genom korten på ett lyhört och inlyssnande sätt. Ställer frågor som öppnar upp nya tankar och insikter och när det är på sin plats delar hon med sig av sin kunskap och sina egna reflektioner på ett ödmjukt sätt. Jenny är en varm och klok person som snabbt skapar förtroende i samtalet. Jag fick både bekräftelse och nya insikter av kortläggningen och vi jobbade igenom alla delar av den på ett metodiskt sätt.

Att avsluta med en vägledd visualisering var riktigt fint och en bra avrundning på samtalet.

Jag, som både har en fot i beteendevetenskapen och en annan i professionella coachingen, upplevde detta vägledande samtal som proffsigt och följsamt utifrån mina behov och perspektiv. Jag har blivit coachad mycket och skillnaden var tydlig i att vi förankrade samtalet i korten. Men Jenny jobbade sedan mycket med de öppna, kreativa och insiktsskapande frågorna, vilket är väldigt likt professionell coaching.

Ta chansen att få nya insikter i en vägledning med Jenny! Det blir en fin stund!
Emilie Sandqvist
Professionell coach, Verksamhetsutvecklare och Senior Personalchef, Göteborg


Sessionen gav mig ett helt nytt perspektiv på djupet om vad det verkligen är jag behöver jobba med för att gå vidare. Den här insikten har öppnat upp för en större förståelse för mig själv och mina handlingar. 

Jenny inger ett varmt förtroende och man känner en trygghet som gör att man vågar öppna upp och delta fullt ut i sessionen. Hon ställer dem där rätta frågorna som gör att man går djupare in i vad som verkligen skaver och vad som ska till för förändring. 
Jessica Ahlborg
Andlig vägledare, Coach och Träningsinstruktör, Göteborg


Med hjälp av Jennys fria och nyfikna sätt upptäckte jag nya härliga platser inom mig själv. Det var lekfullt och spännande. Jag kände mig lättare i kroppen och påmind om att det härligaste för mig är att lyssna inåt och våga vara annorlunda!
Hanna Sandslätt,
Terapeut, Göteborg


Även om jag fått liknande session tidigare så var det ändå med lite blandade känslor vår session satte igång. Lite förväntansfull, pirrig men också nervös över vad som skulle komma upp denna gång. Men när sessionen var över kände jag bara att allt “made so much sense”, att varje kort i medicinhjulet hamnat på rätt plats för det som både var aktuellt men också det som behövde uppmärksammas.

Framförallt så gav det mig klarhet, vilket är en gåva när man emellanåt känner att det på egen hand kan vara svårt att ”bena ut” vad som är vad i en situation. Men jag kände också att jag fick ännu mer tillit till min process och att jag är där jag ska vara men också att det som nu är närvarande i mitt liv är på grund av vissa mönster som jag bär med mig sen barndomen.

Det kändes väldigt tryggt att ha just Jenny som vägledare genom denna session och jag kände mig hållen. Hon vägleder på ett mjukt, inkännande och närvarande sätt. Detta gjorde att jag kunde känna mig mer trygg, bli mer mottaglig och komma i kontakt med mig själv, framförallt under slutet av sessionen där jag blev vägledd genom en visualisering/meditation. Kände ett sådant lugnt inombords efteråt och detta mycket på grund av Jennys fina guidning genom sessionen.️
Anna Stagenius,
Hälsocoach, Göteborg


Att få ta del av en healingsession är en magisk upplevelse. Med hjälp av korten och Jennys trygga vägledning öppnades så mycket insikter upp. Jenny är inkännande och följde med mig hela tiden. Inte varje dag en session slutar med en dans! 

Tacksam!
Lotta Zetterling,
Terapeutiskt Healer, Västerås