NOVEMBERERBJUDANDE HEALINGSESSION!

När du bokar en Healingsession under November månad får du en Healingkortlek på köpet. (Värde 350 kr). Jag känner mig frikostig och vill så gärna dela med mig av den kunskap jag har tagit till mig under de senaste två åren för den är helt fantastisk och jag vet hur mycket den kan hjälpa dig! 

Att helas är verkligen ett äventyr och en inre resa där du får hjälp med att lösa upp känslomässiga blockeringar, ändra övertygelser och tankebanor och frigöra den kraft du behöver för att fortsätta skapa det liv du vill ha. 

Helandet handlar om att hämta hem makten och förstå att det är du som väljer och skapar ditt liv så som du önskar leva det. Vi har alla en inneboende healer och självläkande förmåga. Som terapeut hjälper jag dig att upptäcka din egen förmåga, din kraft, ditt ljus och glädje så att du kan hela och äga ditt liv. 

En healingsession är 90 min lång och samtalet sker via telefon. Innan samtalet har jag förberett och lagt ett Medicinhjul med Lee Seger healingkort. Ett gammalt sätt att förstå sina processer, vart du befinner dig just nu, vad du behöver se och bearbeta och hur du ska kunna komma vidare.

Healingkortleken innehåller förslag på läggningar, hur du tolkar korten och tips om hur du blir din egen healer. Novembererbjudandet ligger nu ute på bokadirekt NOVEMBERERBJUDANDE  där du också bokar tid. Du betalar med Swish eller via Klarna. Har du några frågor? Skicka DM eller mejla till sandrosfeelgood@gmail.com. Ser fram emot att höra av dig!

Med Glädje, Kraft och Massa kärlek
Jenny Sandros

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s