Längtar du efter en förändring?

Längtar du efter förändring? Är du i behov av stöttning och vägledning för att ta dig vidare? Jag förlänger mitt coacherbjudande på 50 % t.o.m 30/4 för coachning via telefon/online eller promenad.

Max ett köp per klient och går ej att kombinera med tidigare erbjudande. Du kan fortfarande köpa och boka coachning i min lokal på Björcksgatan 72 men till ordinarie pris.

Att bli coachad via telefon är egentligen ingen skillnad mot fysiskt möte och samtalet går till på samma sätt som om vi skulle träffas personligen. Fördelen är att du kan befinna dig var som helst, hemma, på promenad eller på annan ort.

Att bli coachad under en promenad känns lättsamt och naturligt och du får dessutom alla positiva effekter med frisk luft och motion på köpet.

Så här uttrycker sig tre klienter efter att ha blivit coachade under en period via telefon:

  • Coachningen har gett mig enormt mycket. Stöd och klarhet. Man går grundligt igenom olika områden på ett lätt sätt och man får prata igenom saker och kan se det hela ur olika vinklar. Jag tycker att jag fått många nya insikter. Jenny som coach är varm, proffsig och genuint intresserad. Man känner att även om man berör jobbiga saker ibland så blir man inte tyngd eller ledsen och det känns bra och det beror på att Jenny verkar vara så livserfaren själv och inte räds för saker och ting.
    /Petra Karlsson, Stockholm, telefoncoachning

  • Jenny är en fantastiskt positiv människa. Hon peppar och tar fram det bästa hos varje individ. Hon anpassar sin ton, sitt sätt att tala utifrån personens mående. Jag är oerhört tacksam att jag mött Jenny. Jag rekommenderar Jenny varmt till alla som vill utvecklas och växa som människa.
    /Johanna Lindborg, Katrineholm, telefoncoachning

  • Tack snälla Jenny för hjälpen! Med ditt lugn, dina enkla övningar och din förmåga att ställa de rätta frågorna har du hjälpt mig att öppna flera dörrar och räta ut många ”tankefnurror”. Kram!
    /Anette Bergerus, Trelleborg, telefoncoachning

Du köper och bokar mina tjänster här: https://www.bokadirekt.se/places/sandros-feelgood-30094. Har du några frågor mejla till: sandrosfeelgood@gmail.com.

Passa på och boka dig redan idag! Använd tiden som nu är att investera i dig själv och din personliga utveckling. Det är i nuet din framtid skapas.

Jag är här för dig och vill göra skillnad i ditt liv ❤️
/Jenny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s