Öppningserbjudande coachning!

För det första, stort hjärtligt tack alla underbara människor för era lyckönskningar och stöttning i öppningen av mitt företag. ❤ Jag är helt överväldigad av likes och fina kommentarer. Det betyder jättemycket för mig och det hade jag inte väntat mig. Inte heller hade jag väntat mig den kommentar som en okänd följare skrev i tisdags där hon öppet delade att hon följt mig i flera år och att jag är en av dem som inspirerat henne till att våga släppa taget om allt hon visste för att slänga sig ut i det okända. Detta har nu lett till att hon lever ett liv som hon verkligen vill och även hon som nybliven egenföretagare. Jag blev så rörd av att läsa hennes kommentar och glädjs så med henne. Vilken feelgoodkänsla! Det är precis det här jag vill med mitt företag. I min affärsplan lyder Sandros feelgoods företagsvision som följer:

”Inspirera, glädja och hjälpa andra människor att våga vara sig själva fullt ut och kunna skapa och leva det liv de drömmer om

Tänk att jag redan har lyckats hjälpa någon med detta och nyss satt igång med mitt företagande. Det ger mig så mycket inspiration att fortsätta på denna nya, spännande och ovissa väg som jag tagit ett kliv in på. En väg som känns rätt och sann för mig och där hela mitt väsen får möjlighet att blomma ut. Jag har tillit och förutsätter framgång. Symboliskt nog när jag var ute och masserade på ett företag idag blev jag försedd med en nyckel till ett massagerum med följande ingravering: ”nyckeln till framgång”. Den fick mig att le och jag tog budskapet till mig. Jag tror vi får till oss hjälp genom små tecken och budskap om vi bara är öppna och villiga att se och ta emot dem. Vad tror du på och vad för kliv önskar du ta i ditt liv?

I detta inlägg kommer jag beskriva vad jag som coach kan hjälpa dig med, hur jag arbetar som coach och hur andra klienter har upplevt min coachning. Avslutningsvis kommer jag ge dig som helt ny klient ett erbjudande där du får möjlighet att prova tre tillfällen coachning till ett riktigt förmånligt pris.


VAD COACHNING ÄR OCH HUR DET KAN HJÄLPA DIG

Coachning är en kreativ, kul, utmanande förändringsprocess som kan hjälpa dig att maximera din fulla pontential på såväl ett personligt som professionellt plan.

Det handlar inte om terapi eller rådgivning eller att jag ska tala om för dig vad du ska göra. Du har alla svaren inom dig men de kanske inte alltid är så lättillgängliga och det är det jag som coach är till för, att hjälpa dig att locka fram dem genom att ställa kraftfulla frågor och genomföra övningar.

Coachning behöver inte alltid handla om att hitta lösningar på ett problem utan även göra det som är bra ännu bättre. Det är till för dig som vill utvecklas och är redo för en förändring, stor som liten, oavsett ålder, kön och etnicitet. Nedan följer några exempel på vad du kan få hjälp med:

 • Ta reda på vad du vill
 • Har ett konkret mål men behöver hjälp att hitta dit
 • Stärka självförtroende och självkänsla
 • Hitta motivation
 • Förbättra en relation
 • Få klarhet över din livssituation
 • Bli bättre på att fatta beslut och genomföra dem
 • Hitta ett nytt arbete
 • Sätta gränser
 • Förändra ett beteende
 • Känner att det är något som skaver men inte vet exakt vad


HUR JAG ARBETAR SOM COACH
Du kan vara trygg med att jag har en gedigen och kvalitativ utbildning genom ICF (international coach federation) och många års erfarenhet av att själv gå i coachning och vet att det fungerar. I nuläget har jag också över 100 timmar i erfarenhet med klienter. Jag har ett flexibelt arbetssätt och anpassar plats och coachningmetodik efter ditt behov. Under mina coachsessioner vill jag erbjuda en frizon där du som klient ska kunna vara så trygg att ingenting känns konstigt. Där det är tillåtet att gråta, skratta, skrika, svära och känna sig fri att vara precis den du är. Jag har fått till mig att jag har en unik förmåga att blanda allvar och humor på ett balanserat sätt. Detta ökar välbefinnandet och förbättrar resultaten för dig som klient.

VAD TIDIGARE KLIENTER SÄGER OM COACHNING MED MIG
Jag kan inte förklara i ord hur viktigt coachningen har varit för mig och påverkat mitt liv till det bättre. Min självkänsla har stärkts och jag fick med mig så mycket ifrån varje besök. Det bästa har varit att detta har varit riktigt kul. Egenskaper som jag sett som svagheter har plötsligt vänts till att jag ser det som styrkor- och det har varit så fantastiskt att få omvandla sin hjärna så, så att livet förändras till det bättre. Det var riktigt roligt. Jag är djupt tacksam och jag kan varmt rekommendera Jenny! Hon har en störtskön humor och glimten i ögat i allt hon gör. Hon har en enormt empatisk förmåga och är inkännande i mötet med andra, vilket gjorde att jag kände mig enormt trygg- vilket jag verkligen behövde. Varmaste rekommendationer och tack, ifrån mig <3.
Hanna Carlsson, 27, Göteborg

När jag för första gången gick till Jenny så hade jag inget direkt problem men jag kände att vissa saker i mitt liv saknades eller kunde bli ännu bättre men jag visste inte hur. En tanke eller fundering som kanske tagit mer plats i min vardag än jag velat och inte hittat något svar eller lösning på det. Efter varje möte har jag fått insikt och klarhet i mitt valda ämne. Det är en otrolig känsla att hitta den balansen och se en tydlighet som saknades och som hindrade mig. Utgången blir kanske inte alltid som jag trott men varje möte har varit givande. Jag har både skrattat och gråtit och det har varit väldigt frigörande. Det jag söker hos en coach är att jag kan vara öppen i mina samtal. Inte känna mig begränsad eller att jag känner att jag vill hålla igen utan blotta mina inre känslor och tankar. Engagerad i samtalet och ställa rätt frågor. Känna att coachen kan ställa tuffa frågor om det behövs. Kan jag inte det kommer jag inte framåt. Att bli sedd och ha uppföljningar är något jag värdesätter otroligt. Det är vid uppföljningarna jag kan reflektera och se min utveckling. Allt detta är Jenny för mig.
Sarah Kindström, 35, Göteborg

Coachningen har gett mig enormt mycket. Stöd och klarhet. Man går grundligt igenom olika områden på ett lätt sätt och man får prata igenom saker och kan se det hela ur olika vinklar. Jag tycker att jag fått många nya insikter. Jenny som coach är varm, proffsig och genuint intresserad. Man känner att även om man berör jobbiga saker ibland så blir man inte tyngd eller ledsen och det känns bra och det beror på att Jenny verkar vara så livserfaren själv och inte räds för saker och ting.
Petra Karlsson, 46, Stockholm, telefoncoachning

Coachningen för mig har hjälpt mig att bli mycket klarare i mina tankar, vad jag egentligen vill och genomföra det. Det har gjort mig så nöjd och glad att från mitt undermedvetna få till mig det som jag velat göra men bara skjutit upp och att få genomföra det med glädje för min egen skull 🙂 Jenny är så duktig på att verkligen få det att fungera med hela sitt hjärta, lugn och underbara humor. Jag får aha-upplevelser och Jenny gör det så enkelt. Samtalen med Jenny är värt alla pengar i världen.
Margret, 58, Göteborg

ÖPPNINGSERBJUDANDE
Som nystartat företag erbjuder jag dig nu som helt ny klient till mig ett riktigt förmånligt erbjudande. Du får prova 3 tillfällen (1 h/tillfälle) coachning för endast 999 kr. Ordinariepris är 700 kr/h. Erbjudandet gäller till och med 20190430. Max ett köp per klient.

JAG VILL BOKA TID, HUR GÅR JAG TILLVÄGA?
Är du redo för att ta nästa steg i din utvecklingsresa eller har du kanske en kollega, ett syskon, en förälder eller en vän som önskar boka tid är du varmt välkommen att skicka ett mejl till: sandrosfeelgood@gmail.com. Jag kan coacha såväl via vanlig telefon, facetime eller skype, promenadcoachning eller på ett lugnt café eller liknande.

”Gör det modiga, välj att tro på dig själv, våga ta din plats”
Albin Karlsson

Hjärtliga hälsningar

Jenny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s