Idag ska jag möta mitt tidigare liv igen!

FullSizeRenderOj vad tiden springer iväg. Känner att jag den senaste tiden har levt livet i min egen lilla bubbla. Försökt landa hemma i mitt nya vardagsliv, arbete och boende. Detta samtidigt som jag strävar och har fokus på att hitta fler möjligheter till en passiv inkomst och friare liv. Men jag kände häromveckan att jag tappade bort mig själv och att jag inte var närvarande i nuet. Mitt fokus var överallt samtidigt och jag märkte att jag tog hårdare än vanligt på de motgångar jag möttes av. Min aktiva hjärna försökte styra och ställa, trots att min kropp suktade efter vila och att ta det lugnt. Jag drev på, i några tyvärr misslyckade fastighetsaffärer. Negativa tankar började krypa fram och jag upplevde det som att jag var i brist på mycket. Till slut förstod jag att jag behövde påminna mig själv om det jag lärt mig i våras. Att lyssna inåt och släppa taget. Inte driva på när jag inte är helt i balans utan vänta in och låta saker komma till mig, när tiden är rätt. Och det är häftigt hur både humör och ens livssyn kan förändras på kort tid när man ger sig själv detta. Att verkligen ta sig tid och i stillhet lyssna på ens inre röst och de behov den försöker uttrycka. Ibland kan det vara skönt att bli bekräftad och få lite stöttning från någon annan också. Därför kontaktade jag under denna period en av mina andliga vägledare. Det var längesen jag träffade henne. Vi pratade en kort stund om mina äventyrsfyllda resor under våren innan hon gav mig en kraniosakral behandling, en osteopatisk behandlingsteknik som jag upptäckte för några år sedan och som min kropp svarar väldigt bra på, såväl fysiskt som psykiskt.

För er som inte känner till metoden så är det en fysisk behandlingsform som på ett mycket mjukt sätt behandlar skallens alla ben i förhållande till ryggraden och bäckenet och korrigerar små felställningar som i sin tur påverkar hela kroppen. Man löser spänningar i kroppens fasciala lager och hjärnhinnorna och återställer det hydrauliska trycket i ryggmärgsvätskan. På så sätt ges kroppen möjlighet att själv lösa spänningar och obalanser på cellnivå så att en djup läkning kan ske. En kraniosakral behandling hjälper kroppens system att komma i balans så att den kan självkorrigera och läkas.
Rent fysiskt kan en behandling vara enormt avslappnade och släppa på spänningar som hindrar hälsa och välmående och återställa cirkulation och flöde. Jag har aldrig tidigare genom någon annan fysisk behandling blivit så djupt avslappnad och känt mig så harmonisk efteråt. Kraniosakral terapi påverkar såväl den fysiska kroppen som den emotionella/mentala aspekten av en spänning och jag kan varmt rekommendera denna behandlingsform. Jag blev så nyfiken på tekniken när min kropp tog emot den så väl att jag gick en helgkurs för tre år sedan. Kursledaren hade arbetat såväl som läkare och kiropraktor, men hade aldrig fått så bra behandlingsresultat som med kraniosakral terapi. Vill du veta mer, se här: tranbergs.net.

Förutom att behandlingen i sig är enormt rogivande är mötet med min vägledare alltid lika magiskt. De få gånger jag har träffat henne har varit renande och upplyftande och jag har bara genom ett behandlingstillfälle lyckats förändra mitt sinnestillstånd och rätat ut kroppen. Det är en mycket närvarande kvinna som besitter en skön humor och vi klickade vid första mötet. Samtidigt som hon är jordnära har hon också en stark uppkoppling till andevärlden. Hon kan se och känna in saker som inte andra gör och bekräfta det man innerst inne känner. När jag skickade ett meddelande om att jag ville boka en tid hade hon redan känt in att jag skulle komma. Jag och min kära vän Weekhas som jag träffade på Bali i våras hade tänkt att besöka henne tillsammans när han hälsade på mig i maj. Det blev däremot inte av. Vi var nyfikna på att höra efter om vi hade något tidigare förflutet gemensamt. Detta då vi knappt själva kunde förstå hur vår djupa och kärleksfulla vänskap så snabbt infann sig och hur hjärtskärande det var när vi skulle skiljas åt. Jag hann inte mer än nämna Weekhas namn förrän vägledaren sa,

– Har han någon kontakt med Holland? När jag svarade jakande (han bor i Amsterdam) sa hon direkt och rakt:
– Ja, ni har levt många liv ihop, antingen som syskon, vapenbröder, kollegor men aldrig som älskade. Ni har en stark samhörighet och är som två pusselbitar som passar ihop. När ni är tillsammans känner ni er kompletta och hela.

Det var en fantastisk sammanfattning för det är precis så det känns. Som om vårt möte var förutbestämt, att vi hör ihop på något sätt, på ett djupare plan, oavsett sexuell läggning.

Det här med tidigare liv ställer sig många frågande till. Det gjorde jag också för några år sedan, men idag tvivlar jag inte. Jag själv, såväl som andra i min närhet har haft upplevelser som tyder på detta. Om inte förr, så kommer jag en dag skriva om detta i min bok.

Tidigare liv eller inte, om några timmar bär det av till Amsterdam för ytterligare en reunion med mina Balivänner Weekhas och Daniel 🙂  Det ska bli så härligt att ses igen och jag har fjärilar i magen. Det ser ut som att solen ska lysa i Holland också. Men oavsett om det är sol ute, får vi försöka ha sol inne, i hjärta och i sinne.

Önskar er alla en skön helg!

Jenny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s