Jag har sagt upp mig!

sagt upp migI mitt förra blogginlägg skrev jag bland annat om vikten av att släppa taget om något som hindrar oss från att gå vidare. Och jag trodde jag hade gjort det, men insåg att processen inom mig fortsatte. Det var först i måndags som jag släppte helt. Det tack vare campdeltagaren, Ghill, som gav mig den sista pushen. Hon ställde mig frågan:

Vad väntar du på?

Hon syftade inte på mitt jobb som jag nu är tjänstledig ifrån, men jag tog in den här frågan i den process jag har haft kring jobbet. Om jag ska gå tillbaka eller inte, efter tjänstledighetens slut. Desto mer distans jag har fått ifrån mitt jobb, desto mer har jag också känt att jag är färdig med det. Jag kan sakna gemenskapen och alla goa kollegor, men jobbet känner jag mig helt färdig med. Ibland blir man bara färdig. Såväl med relationer, som jobb, platser, gamla mönster och annat. Och vad är väl inte bättre då än att släppa taget och öppna upp för nytt?! Och jag tänkte, ja Jenny, vad väntar du på egentligen? Jag fick ett starkt infall och skrev ett mejl till min chef. Det var inte helt lätt. Jag tänkte igenom de sex åren jag varit där och fick en klump i magen, då jag insåg att jag inte längre skulle tillhöra ICA-familjen. Pulsen var hög och fingrarna snubblade över tangenterna när jag skrev orden:

jag säger upp mig och kommer inte återvända efter tjänstledighetens slut.

Jag tvekade för en stund innan jag tryckte på sänd. Men när jag väl gjort det, spred sig hastigt en värme inombords och känslan av att jag gjort helt rätt. Det var underbart. Jag känner mig så fri och är stolt över mig själv för att jag vågade.

Jag hade inte behövt säga upp mig nu för jag är tjänstledig ända till maj. Men nu slipper jag fundera mer på det och är helt öppen för nya möjligheter. Vem vet, du kanske sitter på ett förslag? Jag kommer fortsätta min skrivarkurs på distans och jag har bestämt mig för att åka till Bali efter att campen är slut här. Jag känner ett starkt driv dit. Hur länge jag stannar där och vad som händer sen, har jag ingen aning om. Jag försöker så gott jag kan att leva i nuet, känna efter och följa vägen dit hjärtat leder mig.

Jag vill passa på att tacka alla underbara kollegor och vänner för fantastiska år. Det är framförallt ni som har fått mig att trivas så länge på ICA Reklam och jag vet också att jag kommer träffa några av er ändå.

Jag vill också tacka mina vänner och familj därhemma som håller kontinuerlig kontakt. Det betyder mycket för mig när jag är här borta.

300x200
Är du också redo för en förändring i ditt liv? Klicka på bilden och kolla in Camillas Lebert Hirvis hemsida och de e-program som hon erbjuder. Det var bland annat tack vare ett av hennes program som jag tog steget att börja förändra mitt liv. Och vem vet, kanske det blir du som befinner dig på det här fantastiska livsdesigncampet nästa år?

 

2 tankar om “Jag har sagt upp mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s