Kärlek och tacksamhet

feelgoodhjartaJag anlände sent hem igår på ön och vi var bara tre som skulle av båten. Det var mörkt och blåste kallt. Jag drog upp jackan så långt jag kunde för att inte frysa och började gå mot stugan. Men samtidigt slogs jag av ljuset och det kändes som om något iakttog mig. Jag stannade upp, vände mig om och tittade mot himlen. Där var den, fullmånen. Slående vacker med sitt fängslande sken. Så stod jag där, alldeles stilla några minuter och beundrade den. Det är något magiskt med fullmånen. Teorier visar på att vi är många som kan bli uppe i varv vid fullmåne, känslofyllda och få svårt att sova. Så gick jag sakteliga hemåt och förundrades över hur något så naturligt som månen kan påverka en så starkt och få en att känna så mycket.

Väl hemma tog jag för första gången på en vecka en riktigt varm dusch. Det har varit problem med varmvattenberedaren så jag har duschat mer eller mindre kallt det senaste. Men hyresvärden hade nu löst det när jag var borta. Jag fylldes av ytterligare glädje och kom på mig själv att stå där i duschen och le. Ute kunde jag höra vinden vina och det kändes lyxigt att få stå inne i stugan under varma strålar.

Jag satte på mig myskläder och kröp upp i soffan under filten med en kopp te. Men det saknades något. Jag fick en stark lust att lyssna till Ronan Keating. På vandringen satt vi en kväll, spelade gitarr och sjöng till ”Father and Son”, ”Baby Can I Hold You” och andra sköna låtar. Jag har alltid gillat hans röst och de covers han gjort.

Väl tillbaks i soffan kunde jag höra hur ”When You Say Nothing At All” spelades ifrån högtalaren. Tårar började trilla nerför mina kinder. Det var glädjetårar. En känslostorm av kärlek och tacksamhet fyllde mig. Jag är 36 år och singel men långt ifrån ensam. Kärleken till livet och till mig själv är starkare än någonsin. Jag är så tacksam för min familj, alla underbara vänner och människor jag har tillgång till i mitt liv. Alla äventyr och upplevelser jag har fått vara med om och kommer att få ta del av.

Stort tack!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s